12 Şubat 2013 Salı

Aamir Khan :)

Şimdi size Aamir Khan'dan bahsedeceğim kendileri maviş herifin tekidir tek sorunu kulaklarının kepçeliği 48 yaşındadır neredeyse babam yaşında adam ama yok öyle bir tatlılık 60 yaşında da olsa bebek suratlı kalacağına eminim :) Hint sinemasının 1 numaralı aktörü olur kendileri her filmide gişe rekorları kırmıştır özellikle Ghajini (bu filmdeki kaslarını görmelisiniz.) ve 3 İdiots, yönetmenlikte yapmıştır bir çok filmde ve duyduğuma göre müslümandır kendileri televizyon programıda yapmış Satyamev Jayete adında ayrıca yapımcıdırda, adamın 10 parmağında 10 marifet Aamir Khan Productions. Bollywood da en çok parayı alan insan olduğunu kanıtlıyor heralde bunlar ve tüm ailesi film sektörüyle uğraşmaktadır, kuzeni Mansoor Khan'da yönetmendir. 
Özel hayatından başlıyalım her zamanki gibi; şu an evli olduğu kişi ikinci eşidir adı Kiran Rio; bu hatun Mumbai Günlükleri filmini yazmış ama ne filmdir o! Helal olsun kadına ya, kadın güzelde değil ama Aamir Khan kesin onun zekasına aşık, katıldığı bir televizyon programında ''Senaryoyu okuduktan sonra ona tekrar aşık oldum diyor kadın izleyicilerden aaaaa diye bir ses geliyor :)) 
http://www.youtube.com/watch?v=as_rz8POomI  :) 
Aamir Khan ve Kiran Rao ilk olarak Lagaan filminin çekimlerinde tanışıyorlar.sonra kadın bunun peşini pek bırakmıyor ve Aamir'i de kendine aşık ediyor zeki kadın işte. ilk eşinin adı Reena Dutta; Reena Dutta' dan Junaid Khan ve Aira Khan isminde 2 çocuğu var ama bu kadın Aamir'in yanında çok kart kalıyormuş açıkça, Kiran daha güzel ondan. Kiran'dan ise Azad Rao Khan adında 1 çocuğu var, şuradan filmografisine ulaşabilirsiniz http://tr.wikipedia.org/wiki/Aamir_Khan :) Tavsiyem olarak kesinlikle 3 İdiots'u, Her Çocuk Özeldir'i ve Ghajini'yi izleyin, ben Aamir Khan'ı matematik öğretmenim sayesinde tanıdım iyikide tanıdım! 


3 idiots'tan güzel bir bölüm umarım izlemenize neden olur http://www.youtube.com/watch?v=GhuzCMNWYCw   


Şimdi resimler;












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder